Nađite po vama NAJSRETNIJI PAR par na slici i SAZNAJTE kakva je vaša veza?!

Neverbalna komunikacija možda je čak i važnija od verbalne. O odnosu sa voljenom osobom se može otkriti dosta iz načina na koji vas gleda, ili kako se ponašate dok šetate. Zvuči nevjerovatno, ali o  vezi možete saznati mnogo na osnovu ovog testa. Sve što treba je  da odaberete par koji izgleda najsretnije i saznaćete istinu o svojoj vezi.

Pažljivo pogledajte – koji par izgleda najsretnije?

1. U ovom paru, žena je ponosna na partnera. Ona je nezavisna, i ne zanima šta drugi kažu. Muškarac cijeni zajednicu,  i želi da unaprijedi odnos. Moto veze je otvorenost.

2. “Iza uspješnog muškarac jeuspješna žena”, rečenica je koja opisuje ovu vezu. Tu žena obraća pažnju na važne stvari. Ona pomaže da se usresredi na stvari koje su ubitne i uz podršku, on daleko  dogura.

3. U vašoj vezi je muškarac glavni . On jeste odgovoran. Međutim, žena je mudra i smirena da da izbalansira njegov kratak fitilj . Vaš moto je: “Ona drži ravnotežu”.

4. Intimnost i zagrljaj pokazuje da muškarac želi da zaštiti ženu. Vašem  poštovanju i povjerenju svi se dive i to je ono što drži vašu vezu.

5. Vi živite u harmoniji i podržavate jedno drugo. Uživate u zajedničkom momentu. Vaša ljubav je za poštovanje.

6. Vi niste par koji voli da emocije da iskazuje javno. U vašoj vezi obje strane su jednake. Možda se to ne vidi, ali kada ste sami, vi ste romantične duše.- Femina-

Izvalio se Mujo na kauč kad je doš’o s posla. Fata mu donesi pivu i kaže mu: -Moj Mujo, da te upitam nešto? A Mujo će: Kaži Fato ljubavi moja!! -Sjećaš se kad si ono sa jaranima prije pet-šest mjeseci bio na pecanju?? Naravno Fato, uh bio je to dobar ulov!! -E, pa Mujo zvala te riba koju si ulovio, kaže očekuje ribice.

 Mersiha u selu puščenica, zgodna, visoka, jedra i svidila se ona Hasi ali nikako da ubijedi Mersihu da se uda za njega. Tepa njoj Haso: -Ljubavi, šećeru moj, zašto ne želiš da se udaš za mene? Mersiha, ko žensko polako ga odbija pa mu kaže: -Ma Haso, imam ti ja loše iskustvo iz prvog braka, mani me se!!! Haso uporan pa joj kaže: -Šećeru moj, samnom ćeš živiti ko u raju!! Meriha mu odbrusi: -Ma toga se i bojim. Ne bi htjela biti gola i bosa non stop…

 Mujo i Haso sjede u kafani i pijuckaju svoju kaficu kad će ti Mujo: -Moj jarane, šta mi se juče desilo!! Haso srkne kaficu pa kaže: -Ma šta jarane?? Jarane, uđem u zgradu, pozvonim na vrata stana i dočeka me nasmijana i zadovoljna žena!! A Haso će: -Auuu, blago tebi, a kako to?? Mujo će: – Ma Haso, pogriješio sam vrata!!!