MNOGI TUGUJU A NEKI SU BILI IRONIČNI: Ovako su se poznate ličnosti oprostile od Ekrema Jevrića

Poznate ličnosti sa domaće javne scene oprostili su se danas na društvenim mrežama od šoumena Ekreme Jevrića, a među njima i Stanija Dobrojević, Jelena Golubović, Boban Rajović, Vesna Vukelić Vendi..

Iznenadna smrt internet i rijaltii zvezde Ekrema Jevrića rastužila je, pre svega, njegove najmililije, a onda i njegove obožavaoce i pripadnike estrade, koji su ga poznavali.

Neki do njih su se od “Gospode”, kako je sebe nazivao, oprostili putem društvenih mreža.

Bio je svoj, originalan i karakterističan na poseban način. Saučešće njegovoj porodici. #RIPEkremJevrić – napisala je starleta Stanija Dobrojević na svom Tviter profilu.

Od Ekrema se oprostila i rediteljka Jelena Golubović.

Izražavam najdublje saučešće Ekremovoj porodici. Mnogo sam ga volela. Igbala mi je čak bila i u kući – rekla je Jelena za “Pink.rs” i dodala:
Tužno je kada jedna porodica ostane bez glave. Tužno je i zato što je Ekrem bio mlad. Ekice nedostajaces nam puno.

Folk pevač Boban Rajović je čak i nastupao sa Jevrićem.

Nisam nikada bio ljubitelj rialitija. Ako sam ikada pomno pratio, to je bilo kada je on bio u prvoj “Farmi”. On je bio jedinstven, on je bio rođen da ostavi trag i ostane u srcima svih nas koji smo ga poznavali. Simpatičan, iskren i pozitivan… Ekreme, počivaj u miru, a porodici iskreno saučešće… – napisao je Boban na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici.

To je tragična, tužna, ružna vest. Otišao je čovek koji je imao identitet, bio je jedinstven, bez mogućnosti imitacije. On je rođen takav, sa tim čovek mora da se rodi. Ne postoji osoba kao on. Ipak, on je bio strastveni pušač, i taj njegov stil života je uzrok ovome. To mu je bilo suđeno.. Da zablista i da ode – rekla je Vendi za “Kurir”.

Počivaj u miru Eki. Zasmejavao si nas iz dana u dan. Hvala ti na svakoj čaši vinjaka i cigareti koju si od svojih usta odvajao i delio sa svima, i na svakom dobronamernom savetu unutar i van rijalitija, hvala ti za “KAKO SI, MOLIM TE!?” i da…. HEPI BRDVEJ JU TU TU, druže ! – ovim rečima od Jevrića se oprostio kaskader Uroš Ćertić.

Zbogom, Eki, legendo – napisao je kratko reper Sha šoumeni koji je otišao “na večni počinak”.

Ironični Saša Vidić

Modni kreator Saša Vidić posvetio je status pokojnom Evriću u svom prepoznatljivom ironičnom maniru.

– Da se otvori knjiga žalosti u Vladi povodom smrti Ekrema Jevrića… Otišao je jedan među jednakima… Vendeta da održi opelo uz direktan prenos na TV Happy i Pink… Svaki pošten srpski glasač da stavi na profilnu sliku sliku pokojnog Ekrema… Uz novi saziv Vlade očekujem i neku spomen bistu… Kad tragedija postane mentalno olakšanje… Što bi se reklo u rijaliti žargonu “večna izolacija” – napisao je Vidič i dodao:

– Stanu starletu je pogodila vest o smrti rijaliti junaka, pa je putem društvenih mreža tverkovanjem iznela svoju bol.
Izvor: Alo.rs, Foto: screenshot