Marija Šerifović emotivnom porukom rasplakala fanove….

Pop pjevačica Marija Šerifović čestitala je pravoslavnim vjernicima i svojim fanovima Božić. Ona je na svom Instagram profilu objavila sliku sa koncerta na kojoj pozira sa devojčicom u naručju, a u opisu fotografije je napisala emotivnu poruku, piše Express Magazin.

– Marija Šerifović koju svi znamo nisam samo ja, ona što piše ove redove, već je to neko ko se rađa, uvijek iznova, kad počne koncert i ja se poklonim pred vama. Tada nastaje ona Marija, vaša Marija koju znate i volite, ona koja je i bolja i veća i vanžija od mene lično. Ta “Marija Šerifović” postoji samo uz vas, sa vama i zbog vas.

Ona je vaša koliko i moja. I moram priznati, u toj koži se osjećam bolje nego u svojoj rođenoj. Zato je naša veza neraskidiva i toliko važna, kao sa porodicom i najbližima, svojim rođenim. Na tome vam hvala. Na tom osjećanju i toj, vašoj koliko i mojoj Mariji. Volite svoje roditelje, volite svoju djecu, volite one koji vas neizmjerno vole. Mir Božji – Hristos se rodi – napisala je Marija u opisu slike koju je podelila sa pratiocima na Instagramu.

Njena poruka je oduševila brojne fanove koji su pjevačici poželjeli sve najbolje.

 

– See more at: http://www.avaz.ba/clanak/271109/marija-serifovic-emotivnom-porukom-rasplakala-fanove#sthash.tM6kvxKc.dpuf