Kako “diva” Karleuša zarađuje na “seljoberskim” pjesmama( VIDEO)

Jelena Karleuša je u prošloj emisiji “Zvezde Granda” komentirajući pjevanje jedne takmičarke koja je pjevala “Svako me proljeće na tebe sjeti” Šemse Suljaković kazala kako se ne treba takmičiti pjevajući te seljoberske pjesme.Zbog takvog komentara napali su je Saša Popović, Snežana Đurišić, Aca Lukas i Dragan Stojković Bosanac. Između ostalog su joj kazali kako ne treba na takav način komentirati djela koja su nastala u “Južnom vetru” čiji je i Šemsa bila član. Posebno je “pobijesnio” Bosanac rekavši joj da se više nikada ne usudi tako govoriti o “Južnom vetru” i njegovim pjevačima kao i komentirati pjesme kojih nije dostojna.

 Ni Šemsa joj nije ostala dužna izjavivši za “Express” kako je Karleuša neukusna i neobaviještena te da ju je lično slušala u Njemačkoj kada je pjevala njenu “seljobersku” pjesmu “Što me pitaš”.

I dok “diva” “pljuje” ono što je stvarao “Južni vjetar” na svojim nastupima redovno pjeva te iste “seljoberske” pjesme i tako zarađuje.

Evo kako izgleda kad Jelena pjeva “Sudbina me na put šalje” Sinana Sakića koja je također nastala u “Južnom vetru”!

 

– See more at: http://www.avaz.ba/clanak/270899/kako-diva-karleusa-zaraduje-na-seljoberskim-pjesmama-video#sthash.Ge6ifETe.dpuf