Jednostavno, volim da je pokazujem…. :D :D

Mislim da nisam imala ni 18 godina, kada sam istom godisnjaku pokazivala moju pi*u. Sa nesto 19 godina pokazivala sam je skoro svima koji su me poznavali. Na ekskurzijama ili prilikama dok se ide kuci, naprimer. Znam da su me i drugarice posmatrale.  Gace i BH ni tada nisam nosila a i volela sam uvek da stojim i centru dok se svlacim, jednostavno volela sam da me posmatraju. Vec sa 14 sam imala prvog momka koji je samo gledajuci moje si*e i pi*ku dok ih ja mazim, ludeo dr*ajuci. Moj drugi momak me je stalno je*ao i gde god je hteo (kod njega u autu, u WC-u, u kaficu, ili u nekom mraku (od pozadi). Znao je da nenosim gace i kad me nije je**o zavlacio je ruku i mazio dok nisam sv**ila. Takve kontakte volim i danas recimo u Autobusu, Tramvaju ili slicno gde me momak u guzvi poje** od pozadi. Treci je voleo da me je*e dok su njegovi drugovi posmatrali i d****i ali ne je**li. K**ca mi nikad nije bilo dosta. K**ca sam uvek bila zeljna. Imala sam i zenskih ali slabo. U kaficima/diskotekama mi se vise puta desavalo da u guzvi zavlace prste ispod kratkih suknjica ili pantalona. 

Cigo Taib i njegova ciganka Ruža sjede, dosađuju se. Televizor im crko, radio nemaju i neznaju kako da vrijeme prekrate. Taib će svojoj ciganki: -Ej Ružo, dosadan vala ovaj život, da ga je*em, pa nešto mislim, gled’o sam one serije, naprave skandal pa onda nam zanimljivo. Ciganka ga gleda blijedo i ništa ne konta. Pazi ovako: sad kao odem ja preko kod komšinice Mubere, pa se spetljam sa njom, pa onda ti uletiš i ufatiš nas na gomilu, pa onda eto skandal i odma’ zanimljivo! -Čekaj, Taibe, stani malo. Hajde, JA da se spetljam sa komšijom Nuragom, pa ondak ti ufatiš nas na gomilu, pa onda pravimo skandal. Može i tako, ja bi’ tako! -Ej, stani, glupa ciganko Pa ti uopšte ne razlikuješ skandal od batina.

Prijavili se Mujo, Haso i Suljo za posao, i došli na test opštegeg znanja. Pita ispitivač njih što je brže: svjetlost ili zvuk. – Prvi odgovara Suljo: – Pa, zvuk je brži. – Ispitivač pogleda zbunjeno Sulju i kaže: – A kako si to skužio? – Kad upalim TV, prvo dođe zvuk pa onda slika. – Ispitivač izbaci Sulju iz sobe, pa pita Hasu: – Ajde Haso reci ti meni što je brže svjetlost ili zvuk. – Pa naravno da je svjetlost, jerbo kad upalim radio prvo se upali lampica na radiju, pa tek onda dođe zvuk. – Ispitivač poludi i izbaci i Hasu. Dođe do Muje te ga pita isto. -Mujo odgovara: – Bolan, naravno da znam da je svjetlost brža od zvuka. – Napokon neko pametan ovdje! – sretno reče ispitivač i reče Muji da mu objasni kako je to zaključio i dobit će posao. -Mujo kaže: – Evo ovako, svaki put kad munja opali, prvo se vidi bljesak, pa tek onda dođe zvuk. – Ispitivač mu čestita i reče da je dobio posao, a Mujo ponosno dodaje: – To je normalno, jer ipak su oči bliže nego uši..