ĐOKOVIĆ PRED KAZNOM! Žao mi je, prihvatam sve posledice (VIDEO)

Novak je posle izgubljenog poena na mreži udario lopticu reketom, koja je završila u publici i udarila jednu ženu u prvom redu.

Oni koji su navijali protiv Đokovića u ovom finalu brzo su raširili stav da je sudija Karlos Bernades pogrešio što je tada samo opomenuo našeg tenisera, umesto da ga je diskvalifikovao.

– Definitivno nisam hteo nikoga da udradim. Samo se dogodilo. Srećom što nisam dobio veću kaznu. S druge strane je nesreća što se to uopšte desilo. Pretpostavljam da moram da budem oprezniji ubuduće – rekao je Đoković posle meča.

Mediji su podsetili da ovo nije prvi put da mu se to dešava, podsetivši na situaciju sa završnog Mastersa u Londonu, posle čega je naš teniser čak ušao u raspravu sa novinarom.

Novak je sada objasnio da nije video da je loptica udarila ženu u publici, ali da je spreman da snosi posledice zbog toga.

– Prihvatam da sam napravio grešku. Nije bilo nikakve namere. Naravno da ljude pogodi loptica, pogotovo u prvim redovima, nekad zbog jakih servisa i slično. Dešava se. Nije prvi put. Ovo je definitivno nešto što ne sme da se dešava sa moje strane. Prihvatam posledice, apsolutno – dodao je Đoković.

(Telegraf.rs)